نیاز به این کار نیست . این صدا هم طبیعی هست بعد از چند ساعت گیمینگ شما باید گردش هوا را در کیس اصلاح کنید . کابل ها را مرتب کنید .
به هیچ عنوان کارت را دستکاری نکنید که از گارانتی خارج میشه .
سلام. کارت گرافیک من gigabyte gtx 1080 xtreme gaming هست. توی بازی های سنگین گرم میشه و صدای فنش خیلی خوشایند نیست. مخصوصا که شبا بازی میکنم.
پشت کارت گرفیک یه پلیت اهنی داره که یه نقطش چنتا پیچ داده و انگار دوتیکس. میخواستم بدونم امکان نصب خنک کنده مایع اضافی داره!؟
اگر اره باید از کجا و با چه شرایطی تهیه کنم!؟
ایا شرکت اواژنگ خدمات نصب خنک کننده مایع رو پشتیبانی میکنن!؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
G-SKILL RIPJAWS 4 2×16 2400 CL15
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
|
نیاز به این کار نیست . این صدا هم طبیعی هست بعد از چند ساعت گیمینگ شما باید گردش هوا را در کیس اصلاح کنید . کابل ها را مرتب کنید .
به هیچ عنوان کارت را دستکاری نکنید که از گارانتی خارج میشه .
Hosseinf90 (22-01-17)
کابل که اصلا توی کیس نیست تقریبا. و همه کابل ها پشت سینی کیس رد شدن و سعی کردم بهترین و مرتب ترین حالت رو بچینم.
کیسمم گرین x8 هست و خود کیس دو تا فن ۲۲۰ میلی متر دمنده داره که یکیشون دقیقا به کارت گرافیک باد میزنه. ی فن ۲۲۰ مکنده هم داره که رادیاتور سی پی یو رو کمک میکنه خنک شه. و یه فن ۱۴۰ میلی متری هم داره که هوای گرم الای کیس رو می کشه.
توی درب کیس هم زده که این مدل نصب فن و گردش هوا تحت استاندارد اینتل هست.
کارتم اصلا دست نزدم. ولی توی سایت شهر سخت افزار نوشته بود که بک پلیت دوتیکه پشت کارت گرافیک جدید گیگا واسه نصب واتر کولر جداگانه هست. و کارت منم همین ویزگی رو داره. خواستم بپرسم که اگر میشه منم نصب کنم که صداش کم بشه.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
G-SKILL RIPJAWS 4 2×16 2400 CL15
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
اون پلیت برای کارتهای جدیدتر و کارت شما را شامل نمیشه . دست بردن به کارت مساوی با از بین رفتن گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks